• Live Chat Support
  • Voor 23:49u besteld, morgen in huis! Ook same day delivery tot 11:30!
  • 06-85 02 58 77
  • 033-285 02 94
  • Info@vapeclubamersfoort.nl
  • Live Chat Support
  • Voor 23:49u besteld, morgen in huis! Ook same day delivery tot 11:30!
  • 06-85 02 58 77
  • 033-285 02 94
  • Info@vapeclubamersfoort.nl
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Orchid pod kit

€ 59,95

(1 stuk(s) = € 59,95)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving

De Orchid Pod System is verrassend licht vanwege de constructie van de zinklegering; met al het gewicht op het midden van het apparaat, zal het de hele dag dragen hiervan geen probleem zijn. Elke versie heeft een “designer” patroon en voegt een extra indentiteit toe aan het apparaat. Aan de zijkanten bevinden zich de unieke kenmerken van een podsysteem; De extra grote startknop, dubbele aanpassingsknoppen en een OLED-scherm van 0,61 inch. Dit OLED-scherm toont gebruikers essentiële vapingsgegevens zoals de wattage-uitvoer, werkmodus, batterijfilatie en meer. In tegenstelling tot andere pod systemen kunnen gebruikers door de wattage heen lopen, net als gebruikelijke mod systemen. Door driemaal op de knop Vuren te klikken kunnen gebruikers kiezen tussen variabele wattage, variabele spanning en uiteindelijk roestvrij staal de Temp-regeling. Het voeden van de Orchid is een maar liefst 950 mAh geïntegreerde batterij, deze batterij kan eenvoudig worden opgeladen via de USB-poort met maximaal 1 A lading.

Deze pods worden op het apparaat aangesloten via de tandjes aan de onderkant van de pod en klikken perfect op hun plaats op het apparaat. De e-liquid komt deze pod binnen door de gekartelde dop los te draaien en te vullen met maximaal 2 ml van een op zout gebaseerde nicotine of freebase e-liquid. Naast de dop bevindt zich een druppelpunt met een boring van 5 mm met de luchtstroomregelaar er vlak onder. De SS316-pod heeft een coil weerstand van 1,3 ohm, terwijl de Mesh coil een weerstand heeft van 0,8 ohm. Elke pod biedt een uitzonderlijke smaak en cloud-productie en kan worden gemanipuleerd met de variabele werkmodi.

Al met al is de Orchid van Orchid Vapor en Squid Industries een must voor wie op zoek is naar pod-systemen die aanvoelen als een miniatuur mod

Product Specificaties
Merkgebonden chipset
5 tot 30W
Uitgangsspanning 3,0 tot 4,8
Ondersteuning voor temperatuurregeling
Roestvrij staal
200 tot 500 ° graden Fahrenheit
Ingebouwde 950 mAh-batterij
Orchid Replacement Pod
0.69 Inch OLED-scherm
Output Wattage
Uitgangstemperatuur
Uitgangsspanning
Levensduur van de batterij
Verstuiver weerstand
Werk modus
Puff-teller
Three Button Control Face
Grote vuurknop
Aanpassingsknoppen
Micro USB-poort
1A Opladen
Constructie van chassis van zinklegering

Inclusief
One Squid Industries Orchid Pod System
Eén 0,8 ohm Mesh Pod
Gebruikershandleiding en garantiekaart
Micro USB-kabel