• Live Chat Support
  • Voor 23:49u besteld, morgen in huis! Ook same day delivery tot 11:30!
  • 06-85 02 58 77
  • 033-285 02 94
  • Info@vapeclubamersfoort.nl
  • Live Chat Support
  • Voor 23:49u besteld, morgen in huis! Ook same day delivery tot 11:30!
  • 06-85 02 58 77
  • 033-285 02 94
  • Info@vapeclubamersfoort.nl
Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

Smok Vape pen 22

€ 24,95

(1 stuk(s) = € 24,95)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Beschrijving

De Smok Vape Pen 22 starter set beschikt over een batterij met een capaciteit van 1650mAh. De clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml. De Smok Vape Pen 22 is verkrijgbaar is het zwart en in het zilver.


SMOK VAPE PEN 22 BATTERIJ

De batterij van de Smok Vape Pen 22 beschikt over een capaciteit van 1650mAh. Tijdens het dampen kunt u zien hoe vol de batterij nog is. Het lampje rondom de vuurknop zal na elk trekje 4 keer knipperen. Als het lampje 15 keer snel knippert, betekent dit dat het voltage lager is dan 3,3V. Op dat moment is het raadzaam om de batterij op te laden. De Smok Vape Pen kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Omdat de Vape Pen 22 over de pass through techniek beschikt, kan deze tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

De Smok Vape Pen batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vijf maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij uit te schakelen wanneer u de Smok Vape Pen niet gebruikt, voorkomt u dat de batterij leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook is de Smok Vape Pen 22 starter set uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt bij een van deze storingen automatisch uitgeschakeld.

SMOK VAPE PEN CLEAROMIZER

De Smok Vape Pen 22 clearomizer is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een Pyrex glazen tankje. De Smok Vape Pen 22 is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de top cap eraf te draaien, krijgt u toegang tot het tankje. U kunt deze bijvullen door de e-liquid langs de zijkant via het Pyrex glaasje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in de middelste opening komt. Dit is namelijk de coil. Als hier direct e-liquid in komt, zal dat gaan pruttelen tijdens het dampen.

Het verwisselen van de coil gebeurt door de onderkant (base) los te draaien. Indien de Smok Vape Pen 22 nog e-liquid bevat, is het raadzaam om deze ondersteboven te houden wanneer u de Dual Core coil gaat vervangen.